Naar de Webshop

 • Nieuw

  Nieuw (16)

  Hier vind je alle nieuwe producten. Kijk hier regelmatig om niets van de collectie te missen!
 • Gouden Armbanden

  Gouden Armbanden (9)

 • Gouden Kettingen

  Gouden Kettingen (6)

 • Gouden Oorbellen

  Gouden Oorbellen (3)

  Deze 14 krt gouden oorbellen zijn standaard opgenomen in het assortiment en kunnen rechtstreeks via de webshop besteld worden.
 • Goldfilled Sieraden

  Goldfilled Sieraden (10)

  Goldfilled is een hoogwaardige legering van 14 karaat goud met messing. Het goud wordt mechanisch door hitte en druk aan het basismetaal verbonden. Deze dikte van het goud moet volgens de Amerikaanse standaard tenminste 1/20e van het totale gewicht uitmaken. Bij juist gebruik van een goldfilled sieraad, zal het net als goud (een leven) lang meegaan. De meeste vergulde materialen zijn goldplated en het goudlaagje is ongeveer 100 keer dunner dan het goudlaagje van de gold filled materialen. Goldfilled blijft op kleur en het levert een mooie en betaalbare kwaliteit op die goed wordt verdragen door mensen die allergisch zijn voor andere metalen dan goud. Goldfilled is wel weer duurder dan andere materialen omdat er een hoger gehalte goud in zit, maar vele malen goedkoper dan goud, dus een goed alternatief. Goldfilled sieraden zijn eenvoudig te reinigen door het licht op te wrijven met een onbehandeld doekje of een mild sopje.
 • Zilveren Ringen

  Zilveren Ringen (8)

  Sterling zilveren ringen met facetgeslepen edelstenen. De ringen kunnen afzonderlijk gedragen worden, maar het is ook leuk om meerdere ringen met verschillende stenen te combineren.
 • Zilveren Oorbellen

  Zilveren Oorbellen (88)

  U kunt kiezen uit lange oorbellen waarbij de steen aan een kettinkje hangt en korte oorbellen waarbij de steen direct aan de oorring is bevestigd. Op aanvraag is het ook mogelijk de meeste modellen oorbellen te bestellen in het goud. Stuur mij hiervoor een mailtje met je wensen en je ontvangt van mij een prijsopgaaf en de verwachte levertijd.
 • Zilveren Armbanden

  Zilveren Armbanden (74)

  In onze collectie armbanden heb je de keuze tussen armbanden met sluiting, deze armbanden zijn voorzien van een echt zilveren slotje waardoor je armband makkelijk om je pols kunt doen. En elastische armbanden zonder sluiting, deze kunnen door hun elasticiteit direct om de pols worden geschoven.
 • Colliers en Kettingen

  Colliers en Kettingen (48)

  De collectie colliers en kettingen omvat een groot scala aan verschillende sieraden. Alle kettingen en colliers zijn gemaakt van exclusieve edelstenen en/of parels en hoogwaardig zilver.
 • Broches en Spelden

  Broches en Spelden (5)

  Deze sieraden zijn erg decoratief op een sjaaltje, op je revers of gewoon als broche.
 • Specials

  Specials (36)

  Dit zijn sieraden die in opdracht zijn gemaakt. In deze rubriek vind je een aantal voorbeelden. Deze sieraden zijn NIET te koop in de webshop!Wil je iets in opdracht laten maken? Stuur een mailtje naar info@jewelsbychantisse.nl en ik neem contact met je op.