Jewels by Chantisse  is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van exclusieve handgemaakte sieraden.
De sieraden worden met passie en gedrevenheid gemaakt door mijzelf (gediplomeerd goudsmid) en uitsluitend vervaardigd uit de hoogste kwaliteit materialen zoals edelmetaal, parels, edelstenen en kristal.
Parels worden gecombineerd met edelstenen en of kristal en dit alles wordt afgewerkt met sterling zilveren slotjes, balletjes en andere zilveren accenten.

Doordat al mijn sieraden met de hand worden gemaakt, kan ik de beste kwaliteit garanderen. Hierdoor kan de levertijd soms wel iets langer zijn maar dit geef ik natuurlijk van te voren aan.
Ook zijn er twee kleinere categorieën, met 14 karaat gouden sieraden of met goldfilled.

Op bestelling is het mogelijk de meeste zilveren of goldfilled sieraden te bestellen in 14 karaat goud of een ontwerp te laten maken in opdracht.
Voorbeelden hiervan kun je vinden onder de catagorie “Specials”.

Alle materialen worden zorgvuldig uitgezocht en ingekocht.
De parels en stenen betrek ik veelal rechtstreeks uit de landen van herkomst zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit.
Ook worden de kleuren van de parels en stenen zorgvuldig op elkaar afgestemd, op aanvraag zijn andere combinatie’s natuurlijk ook mogelijk.
Doordat ik met natuurlijke materialen werk, kunnen maten en vormen soms wat afwijken van de vermelde maten.

De sieraden zijn herkenbaar aan het eigen label!

Jewels by Chantisse streeft er naar exclusieve sieraden aan te bieden tegen een redelijke prijs!
Als je op zoek bent naar iets authentieks en origineels voor jezelf of wil je er iemand anders blij mee maken, dan ben je bij Jewels by Chantisse aan het goede adres.
De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe ontwerpen. Wil je op de hoogte blijven, neem dan af en toe een kijkje op de site of ‘Like’ ons op Facebook!

Wil je graag wat bestellen of heb je behoefte aan meer informatie, bezoek dan de webshop of vul het contactformulier in.

Chantal van Westerveld
logoJC